INOVAȚIE DERMATOLOGICĂ

BREVET: complexul Oligo Skin Active(1)

Complexul Oligo Skin Active provine din Marea Iroise, unul dintre cele mai pure locuri de pe planetă, clasificat drept rezervație a biosferei de către UNESCO în 1988 și ca primul parc natural marin din Franța, în octombrie 2007.
Apa Iroise are o compoziție bogată și diversă, care oferă complexului Oligo Skin Active un conținut mai mare de minerale esențiale și oligoelemente care asigură o funcționare corectă a metabolismului pielii.

O apă „ideală”, aproape izotonică, pentru toleranță și eficiență optime.
Un pH neutru pentru a respecta echilibrul natural al pielii.

2 BREVETE
4 TESTE DE EFICACITATE

NEUTRADERM, rezultat a 10 ani de cercetări efectuate de Laboratoarele Gilbert

1. Calmează imediat

Protejează pielea de stresul inflamator(2)

2. Întărește bariera pielii

Complexul Oligo Skin Active protejează și consolidează bariera pielii datorită conținutului ridicat de calciu și magneziu(2)

3. Remineralizează pielea

Structura complexului nostru Oligo Skin Active, bogat în minerale și oligoelemente, ajută la menținerea metabolismului normal al pielii(3)

4. Menține echilibrul microbiomului pielii

Compoziția diversă a complexului Oligo Skin Active protejează flora pielii și menține o sănătate bună a acesteia(4)

(1) FR 2 872 046 / Brevet depus nr. FR 1 853 214 (2) SEPhRA – noiembrie 2015 – Evaluarea efectelor calmante și de restructurare asupra pielii a 3 formule / geluri bazate pe complexul Oligo Skin Active (vs. placebo) într-un model de explant al pielii umane (3) Inovalys – mai 2017 (4) Studiu Oligo-Skin-Bact